Niet goed / geld terug garantie

Bij Eyelove hanteren wij een niet goed/geld terug garantie. Deze garantie geven wij indien de bril technisch niet goed is opgemeten of geproduceerd blijkt te zijn. Hiervoor hanteren we een reclameringstermijn van 30 dagen.

Onze niet-goed geld-terug garantie is bedoeld om u de geruststelling te bieden dat u niet met een foutieve bril achterblijft. U betaalde wellicht voorheen (veel) meer voor uw bril en nu vraagt u zich af of dat allemaal wel kan voor die prijs, vandaar dat wij een dergelijke vorm van geruststelling aanbieden. Het is aan ons om u van onze kwaliteit te overtuigen, in de vorm van een goede bril.

Net als iedereen, maken wij ook bij Eyelove wel eens een foutje, bijvoorbeeld een meetfout of een typefout. De kans is klein dat u dit overkomt, maar het komt sporadisch voor, net als bij iedere aanbieder van brillen. In dat geval spannen wij ons eerst en vooral in om uw probleem op te lossen. U kwam immers bij ons voor een nieuwe bril. Als we u direct uw geld teruggeven, dan heeft u nog steeds geen nieuwe bril. U moet dan weer ergens anders heen om alles opnieuw aan te laten meten, misschien bent u daarbij duurder uit, en daar heeft u ook niks aan.

Kortom als wij een fout maken waardoor uw bril niet goed is, dan proberen wij eerst onze fout zo snel mogelijk te herstellen. Lukt ons dit niet? Dan kunt u aanspraak maken op onderstaande niet-terug geld terug garantie.

Wat valt nu wel en niet onder deze garantie?

Een bril is technisch niet goed als:

  • De bril niet conform recept is gemaakt. Net als iedere optiekketen hanteren ook wij bij Eyelove de internationale toleranties voor brillenglazen en deze wordt ook toegepast bij onze slijplabs. Dit betekent dat de gemeten waardes binnen deze normen mogen afwijken.
  • De brilsterkte is niet correct opgemeten en daardoor ontstaan er zichtklachten.
  • Het verkeerde montuur is geleverd.

Wat valt niet onder de niet goed = geld terug garantie?

  • U heeft spijt van het gekozen type glas of de keuze van het montuur.
  • U heeft zelf een sterkte opgegeven bij de brilbestelling maar deze sterkte kijkt toch niet prettig.
  • Uw bril kijkt niet zo prettig als de contactlenzen die u normaal draagt.
  • U heeft een staaroperatie gehad, en kan de bril niet meer gebruiken.
  • U heeft ons advies over de montuur-keuze genegeerd en de dikte van de glazen valt tegen.
  • U denkt bij nader inzien de bril toch niet te gaan gebruiken.
  • U kan niet wennen aan multifocaal: wij hanteren hiervoor een gewenningstermijn van 30 dagen. Indien de bril dan nog niet prettig kijkt, ruilen wij uw bril kosteloos om voor twee enkelvoudige brillen. Een eventueel prijsverschil wordt niet gerestitueerd.