Franchisenemer Eyelove

Wie zijn wij?

Sinds 2010 biedt Eyelove de mogelijkheid aan om een complete (zonne)bril op sterkte te kopen tegen een scherpe prijs in diverse winkelformules in Nederland en België. Inmiddels hebben we meer dan 160 verkooppunten en groeien we verder door. Naast het shop-in-shop model biedt Eyelove ook de mogelijkheid als franchisenemer onze unieke formule in de markt te zetten.  Eyelove biedt een actuele en modieuze collectie monturen inclusief glazen aan op iedere sterkte tegen drie vaste prijzen (incl. btw.):

  1. een bril voor veraf óf dichtbij, voor € 49,-
  2. een multifocale bril met leesgedeelte, voor € 99,-
  3. een multi-plus bril met breder leesgedeelte, voor € 149,-

Helderheid en transparantie staan bij Eyelove voorop. De prijzen kennen dan ook geen verborgen kosten en er zijn geen verrassingen bij de kassa voor de klant.

Eyelove ondersteunt franchisenemers

Een optiekopleiding is niet noodzakelijk om franchisenemer te worden. Eyelove biedt franchisenemers een eigen opleiding tot “Eyelove-deskundige”. Daarnaast is er doorlopende ondersteuning via de regiomanager/opticien die eens in de paar weken de winkel bezoekt. Daarnaast is de centrale klantenservice tijdens winkelopeningsuren altijd bereikbaar. Ook kent de Eyelove formule uitgebreide marketing ondersteuning.

Word franchisenemer bij Eyelove!

Eyelove biedt franchisenemers de kans om een eigen Eyelove brillenwinkel te starten zonder hoge investeringen, inlegfees of inkooprisico. Het enige wat we vragen is een eigen winkelruimte, telefoon- en internetaansluiting en enthousiasme voor  ons product! U ontvangt wekelijks een interessante marge over ieder verkochte bril.

U bent daarnaast iemand die kennis heeft van detailhandel en weet dat service en klantgerichtheid de sleutel is tot succes. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en u herkent zich in de Eyelove-cultuur: prijsveilig, kostenbewust, klantgericht, gezelligheid en eenvoud.

Interesse?

Graag bespreken wij de mogelijkheden met u. Neem contact met ons op via sollicitatie@eyelovebrillen.nl