0% Complete
0/17 Steps

Samenvatting

Hoofdstuk Progress
0% Complete

In dit hoofdstuk hebben we kort een introductie gegeven over onze monturen collectie. Doordat ieder montuur een beperkte oplage heeft is de collectie constant aan het vernieuwen. De enorme verscheidenheid tussen verschillende monturen (materialen, kleuren en vormen) stemmen we af met de trends in de markt. 

Je hebt filmpjes kunnen bekijken waarin we lieten zien hoe monturen van acetaat en metaal eruit zien. Ook benoemden we de definities van het jargon dat we daarbij gebruiken. Er zijn voordelen en nadelen voor zowel metaal als acetaat te benoemen. Je kunt dat zelf ondervinden door de verschillende type monturen die bij je in de winkel hangt te passen.

Een montuur kan iemand er niet alleen nog beter uit laten zien zoals we in de inleiding schreven: het bepaalt ook in grote mate het draagcomfort van een bril. Je kennis en advies hierin zal klanten dus enorm helpen. 

Verdiepen in monturen

Op onze website plaatsen we bij elk montuur een filmpje met korte uitleg over ieder montuur. Bijvoorbeeld hoe we geïnspireerd raakten, wat voor vorm een montuur heeft of het materiaal dat we gebruiken. Om extra bekend te raken met de verschillende typen monturen raden we aan die filmpjes te bekijken.

Het is niet alleen een leuk tijdverdrijf. Ook verras je hiermee straks je klanten met al je kennis over monturen. Wij merken dat die achtergrond informatie helpt in een verkoopgesprek.

Bekijk hier onze monturen!

Zo zien de monturen pagina’s op onze site eruit: