Eyelove Brillen Reviews

“In enkele maanden tijd heb ik via Eyelove Loosduinen vier brillen gekocht; twee gewone brillen en twee zonnebrillen op sterkte.
Ik ben tot nu toe zeer tevreden, ik ben op een prettige wijze geholpen bij Eyelove Loosduinen, ik meen de heer Zutt, een zeer correcte afhandeling en aflevering. Ik geef Eyelove een dikke tien, geef tevens toestemming deze review te plaatsen, ik heb nog een vraagje hoe kunt u zo goedkoop leveren, hier graag uw reactie op”

Kees van der KrukMonster

Beste mensen van Eye Love,
11 jaar geleden heb ik me voor het eerst een nieuwe bril aangemeten…bij Specsavers.
Het werd dus hoog tijd voor een andere bril…en nieuwe oog-meting.
Ik zag de laatste jaren ook niet goed meer.
Ik heb wel eens iets opgemerkt dat DA drogisterijen iets met brillen deed… maar daar is het eigenlijk bij gebleven…
Tot… vorige maand… na al die reclame-filmpjes op tv !!!
Mijn 51e verjaardag was in zicht..en dacht… nu ga ik toch eens zo’n bril van Eye-Love proberen… mezelf verwennen.
Voor de prijs hoefde ik het niet te laten… en zoveel keus uit mooie brillen !!!
De oogmeting viel 100 procent mee…zo gepiept… daar had ik in het verleden andere ervaringen mee.
De service was top !
Een bril dragen was voorheen een noodzaak… maar nu met zulke mooie brillen…ook een sieraad…net als een horloge.
Wat heb ik gedaan…
Ik heb er gelijk 5 aangeschaft !!!
4 gewone en 1 zonnebril op sterkte.
Dus voor elke gelegenheid :) .
Zonnebrillen zou ik wel meer van willen hebben… alleen in de glazen van varifocus /multifocus… is er wat minder keus… omdat het kijkglas anders te dik is voor het montuur.
Misschien is dat een aandachtspuntje voor jullie.
Verder wil ik zeggen…
Ik heb nooit zoooo helder gezien sinds ik brildragend ben…
Dus jullie oogmeting is top.
Goede service bij DA drogist Constantijn Huigenstr Gouda.
Ik kom zeker terug.
Hoop dat jullie wat aan mijn mening hebben…
Succes verder met EYE LOVE BRILLEN.
Vriendelijke groet,
Mevr. H. Ririhena

Mevr. H. RirihenaGouda

Mijn beide brillen bevielen zó goed dat ik voor ‘t eerst in mijn leven aan de opticien een FLINKE FOOI gegeven heb!
Bravo!
(Volgende keer in Nederland koop ik er weer twee, heb ik beloofd.)

Jelle Pijpers

‘Hierbij wil ik mijn grote waardering uitspreken voor de mensen achter Eyelove. Niet alleen van het concept word je blij ( winkel in winkel = lage prijs terwijl de gastwinkelier wel alle kennis en oogmeetapparatuur in huis heeft), ook de menselijke maat waarmee zij de klanten benaderen stemt mij blij!
Zo had ik net al een eerdere positieve review gegeven als antwoord op een vraag daartoe vanuit Eyelove ( Die luidde:”Goede prijs, goeie kwaliteit: goodbye Pearl en Eyewish groeneveld..hello Eyelove!!!”)…komt ineens mijn vader om de hoek kijken met een beteuterd gezicht: brilglas kapot. Hij had iets willen pakken van de grond en omdat ie de bril aan een touwtje had, kwam de bril die heel fragiel was omdat hij zonder montuur was uitgekozen, tegen de glazen salontafel aan.
“Dat is het risico van een bril zonder montuur en valt dus buiten de garantie”, zou elk ander bedrijf zeggen.
Zo niet Eyelove.
Uit pure coulance en het toch dringende verzoek om toch een bril MET montuur uit te kiezen, kon mijn vader toch kosteloos een nieuwe bril met nieuwe glazen en dus nu een steviger montuur uitkiezen!
Een warme douche voor Eyelove! Ik had iedereen met een bril al op Eyelove gewezen en zal dit in de toekomst alleen nog maar meer doen!
Dank je wel Eyelove!!! ‘

Wim Stegeman

Daar mijn vrouw na drie jaren aan een andere bril toe was zijn we weer een grote zoektocht begonnen. Haar vorige bril, van een parelzaak, had destijds nogal wat problemen. Uiteindelijk gingen we de winkel uit met een bril van ca 900 euro met rhodenstock glazen. Wel was de koffie overigens overdadig en gratis. Daar ikzelf een goede ervaring had met een budgetbril van eyelove zijn we naar een vestigingen in Aalsmeer getogen onder het mom “als de bril niet bevalt dan voldoet hij altijd nog als reservebril”  Maar wat gebeurt? Na twee weekjes zijn we de bril gaan halen en nu, na een week draagt mijn vrouw deze bril na volle tevredenheid. Is eyelove nou zo goed of zijn we zo slecht geholpen door de parel? Kortom we weten nu wel waar wij voortaan brillen kopen. En de koffie…die drinken we wel thuis.

Familie ScholsHoofddorp

Allereerst hartelijk dank voor de enorm snelle levering van mijn bril, 16 december bij DA drogisterij in Hoogerheide aangemeten en vandaag al binnen, mooi voor de Kerst!

Nog even het volgende:
Mijn ogen trekken weg en werken onafhankelijk waardoor ik met alle brilglazen die ik gedurende 53 jaar heb laten aanmeten, altijd vertekening (verkrommen van beelden/lijnen) ergens in de glazen had. Bij allerlei opticiens geweest etc. maar nooit helemaal goed. Dit is de eerste keer dat het GOED is !! Perfect !! Hier wil ik jullie enorm voor bedanken. Gezien zelfs de monturen incl. glazen zo enorm prijsvriendelijk zijn kan ik dan ook met regelmaat nieuwe brillen bestellen bij eyelove, de modellen zijn ook enorm gevarieerd en mooi.

Floris Kruijssen

“Dit is al mijn tweede Eyelove bril! Ik ben super tevreden over de bril, de prijs, de service en de levering! Volgende keer weer Eyelove!”

Mevr. Van BochoveNieuw Vennep

“Prima, en ik wilde jullie ook nog bedanken voor de uitstekende service toen er een scheurtje in mijn, in januari gekochte, zonnebril zat. Alles kosteloos vervangen. Mijn complimenten.”

Mevr. Van der SandeWateringen

“Ik ben uiterst tevreden, en snelle service ( bestelling van twee brillen in een week geleverd….super) Ik maak reclame voor Uw zaak.”

Mevr. VeldhuisMaastricht

“PRIMA!!  Goed product goede service, ik kom bij u terug zodra de bril van mijn neus valt en onder de voet van een voorbijganger, de banden van een auto of overboord van een schip in het water verdwijnt. Of in de binnenzak van een jasje dat alweer in de kast hing – vindplaats van mijn vorige verloren bril.

Ga zo door mensen.”

Dhr. VroonArnhem

“Hallo eyelove,

De bril is perfect hij ziet beter dan met zijn andere bril die ik een half jaar geleden bij een opticien heb gekocht voor 270,00 euro. Bedankt voor de goede service .”

Dhr. Van GesselDruten