Vergoedingen brillen

In de basisverzekering van je zorgverzekeraar worden brillen alleen nog vergoed bij een medische noodzaak. Maar heb je een aanvullende verzekering dan worden de brillen vaak gedeeltelijk of soms helemaal vergoed. De brillen van Eyelove worden vanwege de lage prijs helemaal vergoed door de zorgverzekering.

Bij Eyelove Brillen kun je een complete bril kopen op je eigen sterkte voor de scherpste prijs. Compleet bestaat uit: een montuur naar keuze, kunststof glazen op iedere sterkte (indien nodig met cilinder en as), standaard dunner geslepen bij – en + 3.00, ontspiegeling, een kraswerende laag en een luxe brillenkoker. Zo koop je een complete bril op sterkte voor 49 euro en een complete multifocale bril met onzichtbaar leesgedeelte voor 99 euro.

Bij Eyelove Brillen heb je het voordeel van de scherpste prijs, omdat Eyelove geen eigen winkels heeft, maar de brillen levert via een shop-in-shop formule. De ruim 100 verkooppunten in Nederland bieden je een modieuze en snelwisselende collectie aan, bestaande uit zo’n 175 monturen en zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en materialen. Eyelove garandeert de kwaliteit van de monturen en de op maat gemaakte glazen.

Bekijk de website van Independer – Vergoeding brillen en contactlenzen 2015 voor meer informatie.