0% Complete
0/17 Steps

Monturen Collectie

Hoofdstuk Progress
0% Complete

MONTUREN

gggggggggggggggggggggggg

Een centraal element van een bril is natuurlijk het montuur. De magie van een bril zit hem in de glazen. Die glazen zorgen namelijk dat iemand weer scherp kan zien. Door het montuur kan iemand er ook nog beter uitzien

Voor een leek lijken alle brilmonturen wellicht op elkaar. Echter, hoe langer je met Eyelove werkt hoe meer je zal merken dat er een enorme verscheidenheid aan monturen bestaat. We willen je in dit hoofdstuk kort uitleggen hoe we met die verscheidenheid omgaan. Welke twee typen materialen we gebruiken en de voor- en nadelen van deze materialen. Ook benoemen we de basiskenmerken van monturen.

Dit legt hopelijk de basis om in de toekomst klanten van gedegen advies te voorzien en iets te kunnen vertellen over de verschillende monturen die we aanbieden. 

MONTUREN COLLECTIE

Onze monturen collectie is constant aan het veranderen. We zijn voortdurend bezig nieuwe monturen te ontwerpen en te produceren. We streven ernaar elke 10 dagen 8 nieuwe monturen aan de collectie toe te voegen.

In de optiek zijn trends in monturen slechts in beperkte mate verbonden aan verschillende seizoenen. De trends zijn langlopend over meerdere jaren. Zo verkochten we 2 jaar geleden zo’n 12% metalen monturen. Dit zit nu rond 40%. Dit soort trends veranderen dus langzaam en die minimale veranderingen analyseren we wekelijks. Op basis van die gegevens ontwerpen we nieuwe monturen. Het bepaalt ook welke reeds geproduceerde monturen we aan de collectie toevoegen door deze uit te leveren aan jullie winkel. 

Het verloop in de collectie is mogelijk doordat er monturen uitlopen, simpelweg omdat de voorraad opraakt. Ieder montuur heeft een beperkte oplage.