Terugblik 2015

50plus_eyeloveHet is de laatste week van het jaar! Deze week is altijd erg leuk om te werken, alhoewel mijn kinderen (die vakantie hebben) daar waarschijnlijk anders over denken ;). Het is lekker druk in de winkels en iedereen zet nog even alle zeilen bij om het jaar goed af te sluiten!
Het was nog enerverend, op de drempel naar 2016! DA Retail Groep ging gisteren failliet. Dat bracht een aantal van onze klanten – terecht – in verwarring, blijft Eyelove daar wel bestaan? Gelukkig zijn we met Eyelove alleen maar gevestigd bij DA Franchisers en die blijven sowieso open.
Terugkijkend op dit jaar en na al het nieuws over de dreiging van omvallende Retail organisaties ben ik trots op wat we allemaal hebben bereikt bij Eyelove dit jaar. Er schieten me wel een aantal dingen te binnen:
– We hebben 20 nieuwe verkooppunten geopend en we openden de eerste échte Eyelove winkel in Den Haag/ Loosduinen.
– Alle verkooppunten zijn voorzien van oogmeetapparatuur.
– We hadden de Eyelove Fashion Collectie; brillen ontworpen door Nederlandse Fashionbloggers, hier werd enthousiast op gereageerd.
– Sowieso werden onze nieuwe monturen goed ontvangen, wat een mooie nieuwe materialen zijn er op de markt, ken je dit flexibele en superlichte TR-90 materiaal al? Echt fantastisch om te dragen!
blog2015_montuur
– We werden steeds zichtbaarder, o.a. via 17.7 miljoen flyers, in advertenties, op social media en op de 50-plus beurs in Utrecht.
– Door het aannemen en trainen van nieuwe collega’s hebben we de openingstijden van onze klantenservice kunnen verruimen.
– En op 3 december jl. wonnen we als Eyelove de 3e prijs in het GameChangers event, wat een beloning voor de manier waarop we als Eyelove bezig zijn.

 

 

Prijs Game changers

 

Mocht hiermee lijken alsof alles goed is verlopen dit jaar? Zeker niet!
Er waren natuurlijk zaken die beter hadden gekund. Maar dat is juist zo leuk aan werken met mijn collega’s bij Eyelove. Er is altijd wel een oplossing en we zien het als een leermoment voor de volgende keer.

Mocht u denken dat wij rustig achterover leunend 2016 ingaan? Zeker niet!
We zijn al druk bezig met nieuwe ideeën en mogelijke verbeteringen, het testen van nieuwe type glazen, de marketing voor volgend jaar, het verder verbeteren van onze klantenservice/aftersales…

Want daar doen we het allemaal voor: steeds meer tevreden Eyelove klanten! Bent u niet tevreden of heeft u tips? Wij horen ze graag van u en zullen graag samen met u kijken naar een oplossing!

Fijne jaarwisseling!

ah_2015

 

 

 

Annemieke
Sinds 2000 werkzaam in de optiek, ondermeer als opticien.
Werkt sinds de start bij Eyelove Brillen, nu met veel plezier als Operationeel Manager.