Eyelove Brillen Reviews

“Ik kan kort en bondig zijn , mijn bril bevalt prima. Het is een stevige bril waarmee ik heel goed kan zien. Ook mijn vrouw ,die haar bril bijna 1 jaar in bezit heeft is zeer tevreden. Het is voor ons de eerste maar zeker niet de laatste keer dat wij een bril kopen bij “Eyelove”

Dhr. LemmensTilburg

Ik kan alleen maar zeggen: “Excellent”. Zowel de service ter plaatse in de DA winkel te Etten-Leur alsmede de snelle aflevering (binnen 10 dagen) worden mijnerzijds zeer gewaardeerd. Het is bijna niet te geloven dat ik twee brillen (een gewone en een zonnebril) voor € 198,00 heb. Hoe bestaat het? Ja het bestaat echt!! U doet met Uw “Eye Love” concept op geen enkele manier onder voor de “gevestigde orde”. En ik kan het weten, want ik draag al 50 jaar een bril. Proficiat en ga zo verder. Hier wacht de consument op!

Dhr. AdelmundRoosendaal

Voor het moment is de bril zeer goed en perfect afgewerkt,is voor herhaling vatbaar. Het personeel was zeer behulpzaam en kennen het vak,zeker een dikke 10,service top. Deze van mijn man is ook ok en mooi en superlicht. Bedankt voor de interesse.

Fam Verbraeken E.Lammens A.Evergem België

“Mijn nieuwe bril bevalt prima! Ik ben er zeer tevreden over en vind het fijn dat ik voor 50 euro een compleet nieuwe bril heb.”

Mevr. HoogendijkOuderkerk aan den Ijssel

“Mijn brillen (ik heb er 2 uitgezocht) bevallen me prima. Alleen maar lof. Perfecte service in de winkel. Ik heb alleen maar lof en draag dat ook uit naar vrienden en bekenden.”

Mevr. DavidsonHuissen

“Mijn nieuwe bril bevalt heel goed. Het recept van de vorige bril is gebruikt omdat er iets verschil in zat met de meetapparatuur van de DA. Ik ga nooit meer ergens anders heen, want dit is een heel goede prijs. Jullie krijgen van mij een 10.”

Mevr. KeizerZwaag

“Ik ben 100 % tevreden over mijn nieuwe bril en de bijgeleverde service.”

Mevr. KollemanUlicoten

“Ik heb wel een paar dagen nodig gehad om te wennen, vooral omdat ik 43 jaar contactlenzen gedragen heb. Maar ik moet zeggen, dat ik heel tevreden ben, nu ik eraan gewend ben, zó tevreden, dat ik vandaag nog een bril besteld heb, in een andere kleur, zodat ik de brillen kan aanpassen aan mijn kleding. Want doordat u ze zó voordelig aanbiedt in vergelijking tot andere opticiens, is dat mogelijk.

Ik zal Eyelove aan al mijn vrienden aanbevelen!”

Mevr.TonSankt Vith (BE)

“Gaarne reageer ik op uw mail en kan u mededelen dat ik meer als zeer tevreden ben met mijn nieuwe bril. Ik heb eyelove ook al aanbevolen bij vrienden en kennissen, waarvan twee personen ook al zijn geslaagd bij de DA in Gemert. Ook zij hebben alleen maar lof.”

Mevr. SchwarteHelmond

“Ik ben goed te spreken over mijn nieuwe bril, zo goed zelfs dat ik inmiddels 2 brillen heb aangeschaft. Ik ben zeer prettig geholpen door het personeel van de DA-drogist hier in het winkelcentrum Vrede en Vrijheid in Den Helder.”

Mevr.RuiterDen Helder