Eyelove Brillen Reviews

“Beste mensen van klantenservice Eyelove,

Mijn bril, inmiddels de derde die ik bij jullie heb aangeschaft, bevalt me uitstekend. Na al die dure multifocale brillen bij de opticien merk ik dat ik voor veel minder geld bij jullie ook een uitstekende bril kan vinden. Wordt vervolgd dus!!”

Claire SchreursTilburg

“Mijn bril is helemaal goed. Ik heb dubbel focus en nergens last van. Hij zit goed, kijkt goed en staat leuk, wat wil ik nog meer!

Ben ook goed en gezellig geholpen. Het was de eerste keer dat ik dit “brilavontuur” aan ging. Ik was altijd bij Pearl, waar ik ook tevreden was!

Maar ja via een vriendin die al verschillende brillen bij jullie heeft gekocht, dacht ik ,ga toch een keer proberen! Is me heel goed bevallen. Ook de mail waarin wordt gevraagd hoe het gaat met mijn bril, vind ik klasse!”

Mevrouw KuijsCastricum

“De bril bevalt prima, ik heb er niet een moment aan hoeven te wennen. Kan dit iedereen aanbevelen!”

De heer KienstraFraneker

“De bril bevalt me goed. Het is een zonnebril dus helaas heb ik deze geen hele dagen op (dan zou ik hele dagen buiten in de zon moeten zitten en dat kan helaas niet). Maar ik promoot jullie nu wel bij kennissen – familie en vrienden. Want het is toch geweldig voor die prijs een bril. Dan kun je toch wat vaker per jaar een bril kopen en heb je afwisseling. Want een bril is net een blouse, je wilt ook niet elke dag dezelfde.”

Mevr. HeutenRijssen

“Als nieuwe klant van Eyelove ben ik zeer tevreden over mijn nieuwe bril. Ten eerste met het aanmeten ben ik snel en deskundig geholpen.

de twee weken levertijd en communicatie waren goed. Op de dag dat ik mijn bril opgehaald heb, heb ik hem niet meer afgezet (alleen in bed gaat hij nog af) We hebben ons verhaal met tevredenheid al aan diverse brildragers doorgesproken. “

Mevr. Van Den AbbeeleBest

“Mijn nieuwe bril bevalt goed. Net als de vorige van Eyelove. Krijg veel complimentjes en ze geloven het niet als ik zeg dat de bril maar 49 euro was.”

Mevr. BaartmanWehl

“Nou, fantastisch gewoon mijn nieuwe brillen. Ze zitten allebei ook nog heerlijk en ik zie er geweldig goed door. Ik dacht dat ik vroeger ook alles goed zag, maar het is een enorm verschil! Bovendien zijn de monturen echt heel beeldig. In één woord:  geweldig!

Ik zeg het tegen iedereen hoor!”

Mevr. HeidemanAmsterdam

“Ik heb inmiddels 4 Eyelove brillen, en ik draag ze alle vier met veel plezier.

Mooie collectie, goedkope vaste prijs, eenvoudig en makkelijk te bestellen,

Kwaliteit net zo goed, misschien wel beter als die brillen van een opticien.

En ook belangrijk, de brillen zaten vrijwel meteen goed en per email weet je

wanneer de bril binnen is. Verbetering?  Na een kwartier denken heb ik nog steeds geen idee.”

Mevr. NielenHeemskerk

“De bril bevalt ontzettend goed en ik ben ook erg tevreden over de service in de winkel.

De service was zowel tijdens het kopen als bij het afhalen goed.”

Mevr. ThijsselinkTilburg

“De bril bevalt uitstekend. De service was prima. Ik heb met mensen aanbevolen via Eyelove en bril aan te schaffen. Prijs kwaliteit is meer dan prima.”

Mevr.BosMaastricht