Vacature: Commerciële regiomanager/opticien (fulltime)

Ben je enthousiast, betrouwbaar en flexibel en op zoek naar een uitdagende baan? Bij Eyelove zoeken we ter uitbreiding een:

Commerciële regiomanager/opticien (fulltime)
Eyelove brillen is een revolutie op de Nederlandse optiekmarkt. Via een shop-in-shop concept en in Franchise winkels biedt Eyelove de mogelijkheid eenvoudig je bestaande bril op te laten meten, een oogmeting te laten uitvoeren of een nieuwe bril te kiezen o.b.v. een bestaand recept. Binnen 14 dagen heb je een nieuwe (zonne)bril met kwaliteitsglazen voor slechts € 49,- (enkelvoudig) en voor € 99,- (multifocaal). Inmiddels staat Eyelove met een imposant meubel bij meer dan 145 verkooppunten door heel Nederland, bij o.a. DA, Etos, DIO, apotheken en modezaken. Eyelove opent binnenkort ook verkooppunten in België.

Als Commerciële regiomanager/opticien:
– Ben je een zelfstandig werkend persoon die verantwoordelijkheden aankan.
– Ben je woonachtig in het gebied tussen Utrecht en Tilburg.
– Ben je commercieel ingesteld en zie je waar mogelijk kansen om Eyelove verder uit te breiden.
– Heb je ruime ervaring en kennis van het optiekvak (vereiste).
– Heb je ervaring in het geven van trainingen (ook on the job).
– Heb je klantgerichtheid hoog in het vaandel staan en zie je het als een uitdaging om problemen op te lossen. Je geeft niet op tot de consument of ondernemer tevreden is.
– Ben je betrouwbaar, dat uit zich in het feit dat je altijd je afspraken met consumenten, ondernemers en collega’s na komt en niet bang bent om de uitdagingen hierin aan te gaan.
– Ben je een spil in de samenwerking met de ondernemers en in staat samen met hen het beste uit de winkel te halen.
– Ben je in staat de winkelteams te begeleiden en op te leiden door middel van diverse trainingen.
– Ben je flexibel en vind je het geen probleem om ook ’s avonds of in de weekenden (zaterdag) te werken en/of telefonisch bereikbaar te zijn.

Bij Eyelove werk je in een klein team met enthousiaste collega’s. Eyelove biedt een uitdagende en zelfstandige functie aan in een plezierige werksfeer. Het salaris is in overeenstemming met ervaring. Er is een pensioenregeling van toepassing.

We nodigen iedereen uit die aan bovenstaand profiel voldoet en woonachtig is in het gebied tussen Utrecht en Tilburg , zijn sollicitatie aan ons te sturen.

Je sollicitatie met uitgebreid CV stuur je voor 4 september 2017 naar Annemieke van Voornveld via sollicitatie@eyelovebrillen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.