Op de valreep……

Op de valreep van dit jaar, vind ik toch nog een moment tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar bij Eyelove. Het is meer dan alleen terugblikken, we mogen trots terugkijken op wat er in 2017 is gerealiseerd!

Dat ging natuurlijk niet vanzelf… Dat is weer gelukt dankzij het team van enthousiaste medewerkers, onder de deskundige leiding van onze directie. Aan het aantal collega’s wat dit jaar hun vijf-jarig jubileum heeft gevierd, bleek maar weer dat er met veel plezier wordt gewerkt bij Eyelove.

Op 1 augustus jl. werkte ik hier al weer zeven jaar. Toen ik daar over schreef op LinkedIn, heb ik al veel hoogtepunten opgesomd uit deze periode.

Afgelopen jaar kende voor Eyelove een aantal mijlpalen:

  • De opening van meer dan 30 verkooppunten bij enthousiaste ondernemers.
  • De eerste verkooppunten zijn geopend in België, het zijn er ondertussen al vijf en de volgende staan al gepland voor 2018.
  • De digitale meting voor multifocale brillen (met standaard of breder leesgedeelte), is nu mogelijk bij ál onze verkooppunten.
  • Onze montuurcollectie is nog meer divers geworden, mooi dat we dat ook merken aan uw feedback.
  • Door dit alles en nog veel meer, wat zich ook vaak achter de schermen afspeelt, hebben weer meer klanten onze verkooppunten weten te vinden!

             

Persoonlijk was het voor mij heel bijzonder om afgelopen jaar genomineerd te zijn voor een VIVA400 award in de categorie Zakenwonders. Zoals u al eerder kon lezen, spreekt hier wat mij betreft ook waardering uit voor wat we met Eyelove hebben bereikt! Zoiets staat niet op zichzelf.

 

Op de drempel van een nieuw jaar kijk je natuurlijk ook vooruit. Het zou niet goed zijn als we daar op de laatste dag van het jaar pas mee zouden beginnen. Wij zijn al weken druk bezig met de voorbereidingen voor een aantal mooie projecten, die voor 2018 staan gepland. Daarover kan ik nu nog niets vertellen maar het is zeker dat u daar nog van gaat horen.

Namens alle medewerkers van Eyelove wens ik u een fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond & succesvol 2018 toe!

We hopen dat we u in 2018 weer zullen zien bij onze verkooppunten of op een van de consumentenbeurzen waar we weer aanwezig zullen zijn.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan hopen we dat u ons ook telefonisch of per email weet te vinden. Wij helpen u graag!

 

Voor mij is één ding zeker in 2018: Ik ga naar Eyelove! Graag tot ziens!

 

 Annemieke, Sinds 2000 werkzaam in de optiek, onder meer als opticien. Werkt sinds 2010 bij Eyelove Brillen, nu met veel plezier als Operationeel Manager.