Vacature klantenservice

Ben je enthousiast, betrouwbaar, flexibel en op zoek naar een weekendbaan? Bij Eyelove zoeken we ter uitbreiding een:

Medewerker klantenservice/aftersales (8 uur)

Eyelove brillen is een revolutie op de Nederlandse optiekmarkt. Via een shop-in-shop concept en in Franchise winkels biedt Eyelove de mogelijkheid eenvoudig je bestaande bril op te laten meten, een oogmeting te laten uitvoeren of een nieuwe bril te kiezen o.b.v. een bestaand recept. Binnen 14 dagen heb je een nieuwe (zonne)bril met kwaliteitsglazen voor slechts € 49,- (enkelvoudig) en voor € 99,- (multifocaal). Inmiddels staat Eyelove met een imposant meubel bij meer dan 145 verkooppunten door heel Nederland, bij o.a. DA, Etos, DIO, apotheken en modezaken. Eyelove opent binnenkort ook verkooppunten in België.

Als Medewerker Klantenservice ben je een zelfstandig werkend persoon die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan en het als een uitdaging ziet de consument of ondernemer tevreden te stellen. Je bent betrouwbaar, wat zich uit in het feit dat je altijd je afspraken met consumenten, ondernemers en collega’s nakomt en niet bang bent om de uitdagingen hierin aan te gaan! We zoeken bij voorkeur iemand met ervaring in de optiekbranche, dit zal je goed van pas komen in de samenwerking met de ondernemers en onze regiomanagers.

Bij Eyelove werk je in een klein team met enthousiaste collega’s. Daarom zoeken wij flexibele mensen met een hands-on mentaliteit. Eyelove biedt een uitdagende en zelfstandige functie aan in een plezierige werksfeer.

We zoeken iemand die beschikt over:
– Ervaring in consumentencontact.
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
– De volgende eigenschappen: communicatief vaardig, betrouwbaar, punctueel en proactief.
– Goede computervaardigheden.
– Enige ervaring in de optiekbranche of bezig met een optiekopleiding is een pré.

Wij bieden:
– Een contract voor 8 uur per week voor de zaterdagen, werktijden nader te bepalen.
– Een marktconform salaris in overeenstemming met je kennis en ervaring.
– Een leuke werksfeer in een klein team bij een jong en groeiend bedrijf.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?

Je sollicitatie met uitgebreid CV stuur je voor 15 september a.s. naar Annemieke van Voornveld via sollicitatie@eyelovebrillen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.