Eyelove en DA Drogisterij in de media

Wellicht hebt u in de media gelezen over het verleende uitstel van betaling voor DA. Wij willen u informeren dat dit geen gevolgen heeft voor de aanschaf/levering van uw Eyelove-bril.

Alle winkels van DA die Eyelove Brillen verkopen zijn eigendom van zogenoemde franchisenemers. Dat zijn zelfstandige ondernemers c.q. winkels die gebruik maken van de merknaam DA. Het uitstel van betaling (dit betekent dat een bedrijf tijdelijk zijn leveranciers niet hoeft te betalen) is alleen van toepassing op het bedrijf dat eigenaar is van de merknaam DA en niet de zelfstandig ondernemers. Voor deze zelfstandige ondernemers en Eyelove verandert er dus niets, de winkels blijven dan ook gewoon open.

Wij vinden het belangrijk om u te laten weten dat u altijd een Eyelove-bril geleverd krijgt. U kunt dus ook in de toekomst rekenen op de kwaliteit en service van Eyelove. Als u vragen hebt dan kunt u ons altijd mailen via klantenservice@eyelovebrillen.nl of bellen met 073-8000015. Onze medewerkers helpen u graag verder.