Eyelove oogmeting

Deze week ben ik op de Libelle Zomerweek in Almere. Het is altijd leuk om in zo’n week bezoekers te spreken over hun ervaringen met Eyelove of om ze juist bekend te maken met onze brillen.
Veel meer mensen kennen ons dankzij onze commercial, dat verschil is goed merkbaar ten op zichte van eerdere jaren! Op onze stand kunt u de nieuwste collectie monturen bekijken en een oogmeting laten uitvoeren.

Sommige klanten vragen zich af hoe de oogmeting van Eyelove nu precies werkt. We gebruiken bij Eyelove een innovatief en snel apparaat voor het uitvoeren onze oogmetingen. Deze nieuwe manier van oog-meten wordt door onze klanten veelal erg gewaardeerd, je hoeft geen lettertjes meer lezen, niet meer aan te geven of je beter of slechter ziet. Iets waar mensen onzeker van kunnen worden: “heb ik het nu wel goed gedaan?”. We hebben, met name in het begin, vaak de vraag gehad of “deze manier wel goed kan zijn”.

Het antwoord op die vraag is: ja. We hebben sinds onze start al meer dan 800.000 brillen verkocht. Terwijl ik dit schrijf op een rustig plekje op de Libelle zomerweek (ja, die heb ik toch echt gevonden), gaat er een vrouw naast me zitten, die vertelt dat ze zo blij is met haar Eyelove bril!
Dat is altijd leuk om te horen en mocht u niet tevreden zijn, wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren, dan lossen we dit graag voor u op. Bij Eyelove geven we tevens een ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Uit onderzoek naar onze oogmeetapparatuur blijkt dat wij door middel van deze methode goed in staat zijn om op een efficiënte en goedkopere manier oogmetingen uit te voeren.
Wij leiden alle mensen op die bij onze verkooppunten werken op, om o.a. deze automatische oogmetingen te kunnen verrichten en brillen te kunnen bestellen. De winkelmedewerkers staan onder toezicht van onze opticiens, die hen begeleid en toezien op de kwaliteit van de oogmetingen.
Ook kunt u bij onze verkooppunten altijd een afspraak maken met een van onze opticiens, indien u hier prijs op stelt.
De resultaten van onze oogmeting zijn betrouwbaar gebleken en deze worden daarnaast nog gecontroleerd door middel van een pasbril. U krijgt op deze manier dus direct een goed beeld van de gemeten sterkte!

Als u een multifocale bril bestelt, meten wij de sterkte voor veraf op en voegen daar de additie (leestoeslag) aan toe. Als richtlijn gebruiken we daarvoor een tabel. Deze methode is al tientallen jaren heel gebruikelijk is in de optiekbranche. Na de oogmeting wordt de sterkte gecontroleerd door middel van een leesproef. Dit is een zeer beproefde en betrouwbaar gebleken methode. De som van de gemeten veraf sterkte en de additie is de leessterkte.

Bij Eyelove krijgt u dus een goede bril voor de scherpste prijs. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, laat het ons dan ook weten.

Als ik terug kijk op 18 jaar als opticien waarvan de eerste 10 jaar bij een andere optiekketen, is er veel veranderd, en daar ben ik blij om! Van glazen van glas naar kunststof glazen (veel veiliger), monturen worden mooier en natuurlijk is de oogmeting veranderd.
Een ding is in al die jaren niet veranderd: mijn liefde voor brillen!

Dus, ik ga naar Eyelove! Zie ik u daar ook?

Annemieke, Sinds 2000 werkzaam in de optiek, onder meer als opticien. Werkt sinds 2010 bij Eyelove Brillen, nu met veel plezier als Operationeel Manager.