Een greep uit de Eyelove brillencollectie verkrijgbaar bij alle Eyelove verkooppunten!

Hieronder ziet u een greep uit de Eyelove brillencollectie die u in al onze servicepunten kunt bekijken en kopen. Bij elk montuur vind je een korte uitleg over wat volgens ons het model bijzonder maakt. Bij Eyelove ontwerpen en produceren we alle modellen zelf. Lees deze blogpost over het maken van de monturen en de materialen.

2014 C2: Everett

Het handgemaakte kunststof plaatmateriaal waaruit we de Everett hebben gemaakt is door zijn matte afwerking zeer speciaal. De wisselwerking tussen mat en transparant combineert ook goed met zonneglas.

2023 C6: Danny Ace

We hebben de Danny Ace ontworpen met het oog op draagcomfort. De bril heeft stevige hoge veren met twee kleine stijlvolle metalen elementjes op elke veer. Het bruine kunststof geeft een retro feel aan dit montuur.

2020 C2: Neville

De strakke lijnen van de Neville worden gecomplementeerd door de zes lagen waaruit het kunststof is opgebouwd. De veer is vormgegeven om de pasvorm te optimaliseren.

2098 C1: Brooklyn

Het bruine havana en de strakke zilver kleurige veren zijn inmiddels een klassieker. De Brooklyn is, doordat hij licht oversized is, ook erg mooi als zonnebril.

2015 C2: Landon

De Landon kenmerkt zich door een sleutelgat-neusbrug. De lichte transparantie van het kunststof zorgt ervoor dat het montuur niet te donker is.

2015 C4: Landon

De Landon kenmerkt zich door een sleutelgat-neusbrug. De kleur van de bril licht op de foto mooi op, de foto laat zien dat het licht bruine havana bijna transparant is, zeer bijzonder.

2019 C2: Marshall

Bij de originele schetsen waren we opzoek naar een lichte curve in het model. Hierdoor staat de Marshall goed op verschillende gezichtsvormen. Het matte navi-blauwe kunststof geeft de bril een chique uitstraling.

2024 C3: Templeton

De klassieke voorkant van het montuur is gecombineerd met veren van kunststof. Hierdoor heeft de Templeton een modern karakter. De groef in de veer accentueert de witte binnenkant van het havana plaatmateriaal.

2052 C1: Bellweather

De Bellweather heeft een klassieke piloten-vorm die erg mooi staat met zonneglas. De veren van de bril hebben een intern scharnier waardoor de bril stevig aanvoelt en strak is afgewerkt.

2017 C2: Wakefield

De Wakefield is extra lang gepolijst, daardoor zijn de hoeken van het model extra rond en en is de glans heel vol en diep. De hoge kwaliteit flexscharnieren zorgen dat de bril makkelijk op en af gezet kan worden en toch stevig aanvoelt.

2052 C1: Case Drop

Dit montuur heeft met zijn elegante lijnen een rustige uitstraling. De hoogglanzende zilveren kleur aan de binnenkant van het montuur steekt chique af tegen het matte navi blauw aan de buitenkant.

2024 C2: Templeton

De klassieke voorkant van het montuur is gecombineerd met kunststof veren. Hierdoor heeft de Templeton een modern karakter. De groef in de veer accentueert de transparante binnenkant van het blauwe plaatmateriaal.

2098 C2: Brooklyn

De hoge maat van de bril en het transparant, matte materiaal maken dit montuur tot een prachtige zonnebril, vooral met groene glazen. De bril is zeer licht en de metalen veren steken prettig achter de oren.

2066 C2: Colourful Rebel

Dit montuur is ontworpen door het bloggers duo Colorful Rebel. De heren hebben bij het ontwerpen van de bril vooral naar draagbaarheid en elegante, tijdloze stijl gekeken. Het montuur heeft een hele prettige pasvorm en kan bij elke gelegenheid gedragen worden.

2025 C1: Edge-z

De Edge-z is volledig gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De hogere hoeken maken het tot een echte herenpasvorm. De lijn die over de bril loopt, breekt de mat bruine kleur op een stijlvolle manier.

2023 C5: Danny Ace

We hebben de Danny Ace ontworpen met het oog op draagcomfort. De bril heeft stevige hoge veren met twee kleine, stijlvolle metalen elementjes op elke veer. De matte afwerking van het kunststof geeft een verzorgde uitstraling.

2010 C1: Contour

De Contour is zeer lichtgewicht randloosmontuur. De dunne scharnierloze veren vormen op een vloeiende manier op het hoofd en zorgen dat deze bril erg prettig zit.

2100 C1: Featherwei

De Featherwei is vaan zeer lichtgewicht TR-9 materiaal gemaakt. We hebben het bijzondere scharnier hierop afgestemd. De kleuren zijn een combinatie van alledaags en licht.

2100 C2: Featherwei

De Featherwei is vaan zeer lichtgewicht TR-9 materiaal gemaakt. We hebben het bijzondere scharnier hierop afgestemd. Het witte chrystal van de veer brengt het voorstuk en de pasvrom van de bril naar voren.

2103 C1: Discover

De Discover heeft een echte herenpasvorm. We hebben in het hoogwaardige roestvrijstaal een gaasmotief gemaakt met een speciale lasertechniek, dit maakt de bril minder zwaar en toch strak.

2099 C1: Firenze

Vooral de kleuren van de Firenze springen in het oog, het paarse voorstuk combineert mooi bij het felle geel-groen van de veer. Het heldere TR-9 materiaal heeft een zeer licht draagcomfort.

2099 C1: Firenze

Vooral de kleuren van de Firenze springen in het oog, het blauwe voorstuk combineert mooi bij het oranje van de veer. Het heldere TR-9 materiaal heeft een zeer licht draagcomfort.

2104 C1: Manhattan

Het kunststof plaatmateriaal  van de Manhattan is opgebouwd uit drie lagen, zwart, geel en dan weer zwart. Dit wordt geaccentueerd door de uitgefreesde puntjes in het voorstuk en op de veer. Het flex schanier maakt dat de bril stevig aanvoelt en het op- en afzetten prettig gaat.