Eerste zelfstandige winkel succesvolle brillenketen Eyelove in Den Haag

Brillenketen verkocht tot nu toe alleen via verkooppunten in bestaande winkels

De succesvolle brillenformule Eyelove opent op vrijdag 11 december zijn eerste zelfstandige winkel aan de Loosduinse Hoofdstraat 318 tegenover Blokker en Zeeman. Prijsvechter Eyelove verkoopt kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen en normaal gesproken uitsluitend via verkooppunten in onder meer drogisterijen in DA en Dio. Maar de brillenketen is zo succesvol dat het nu zijn eerste zelfstandige winkel opent. Met het nieuwe verkooppunt telt Eyelove in Nederland 106 verkooppunten.

De bijzondere formule van Eyelove heeft in korte tijd een revolutie teweeg gebracht in de brillensector. Dat komt vooral door de vaste lage prijzen. Zo kost een complete bril op sterkte bij Eyelove altijd €49 en een multifocale bril met onzichtbaar leesgedeelte €99. Dat is inclusief ontspiegelde en kraswerende glazen. Bij veel grote brillenketens moet nog altijd apart worden betaald voor ontspiegeling of een kraswerende laag. Klanten hebben de keuze uit 250 trendy monturen. Bovendien kunnen klanten bij Eyelove altijd zonder afspraak binnenlopen voor een gratis oogmeting. Eyelove gebruikt hiervoor als eerste in Nederland zeer geavanceerde en accurate oogmeetapparaten, waardoor een oogmeting veel korter duurt dan normaal. Ook zonnebrillen op sterkte zijn bij Eyelove voor dezelfde prijs verkrijgbaar. Klanten met een aanvullende zorgverzekering kunnen in veel gevallen het aankoopbedrag van hun Eyelove-bril terugkrijgen van de zorgverzekeraar. Bekijk onze advertentie op de achterpagina voor de speciale openingsacties.

Eyelove-directeur Paul Berkelmans: “Wij zijn zeer verheugd met de opening van een eigen winkel in Loosduinen. Speciaal opgeleide medewerkers adviseren onze klanten bij de keuze van een bril en zij stellen deze ook af. Ook is de oogmeting altijd gratis en is een afspraak daarvoor niet nodig.”