Rene Froger gaat naar Eyelove

Onze eerste Radio en TV-campagne

Eyelove monturen Rene Froger

Eigenlijk wilde ik deze blog “trots” noemen. Ik moest voor de zekerheid eerst bij mijn andere blogs kijken, om te controleren of ik deze titel wellicht al eerder had gebruikt. Want ik ben zo vaak trots op én bij Eyelove; als de bestelde brillen hier, na het productieproces, weer de deur uit gaan.

Richting onze verkooppunten, die deze vervolgens afleveren aan de klant. Als er mooie nieuwe monturen zijn, een verbetering in het logistieke proces, als we onze software verder hebben ontwikkeld met de nieuwste technische mogelijkheden. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik bij dat laatste altijd een beetje vreemd wordt aangekeken door mijn collega’s, hoe kan je nu enthousiast worden van verbeterde software? Nou geloof me, het kan ;)

De afgelopen weken was echt heel bijzonder om mee te mogen werken aan onze eerste radio- én televisiecampagne. Waarom deze campagne? Omdat we willen dat iederéén Eyelove kent! En daar zijn radio en televisie een uitstekend medium voor.

Vorige week konden we het (eindelijk) bekend maken. We hadden een winactie op Facebook om onze volgers te laten raden welke bekende Nederlander een belangrijke rol speelt in deze campagne. Er werd massaal op gereageerd en een aantal mensen had al geraden dat het om niemand minder dan René Froger gaat. René gaat voor zijn multifocale bril naar Eyelove en waarom zou hij meer betalen? Hij kan nu, veraf maar ook van dichtbij, scherp zien voor de vaste lage prijs van € 99,-.

U hoort René sinds vorige week in onze radiocommercial en hij is binnenkort te zien op televisie. Na weken van voorbereidingen en nóg meer voorbereidingen, was het op 7 januari eindelijk zover.Eyelove TV-commercial We waren de hele dag aan het werk met een fantastisch team! Ik was onder de indruk van de bevlogenheid waarmee iedereen met zijn/haar vak bezig was; regie, productie, beeld, geluid, licht, visagie, het bouwen van de set etc.
We hebben de DA Drogisterij in Amstelveen omgetoverd tot het decor van onze commercial. Ik kon me van te voren niet voorstellen wat er allemaal bij komt kijken maar wat was het een leuke ervaring!

Deze geweldige dag resulteerde in een prachtige commercial en niet in het minst door de bijdrage van René. Wat was het fijn samenwerken met hem, hij is zó herkenbaar in beeld, “briljant”! Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan onze TV spot, want net als bij onze brillen, zijn we niet zomaar tevreden.

Hierbij gun ik u alvast een blik achter de schermen maar binnenkort kunt u het eindresultaat zien op televisie.
Eyelove TV opname met Rene FrogerMaar bezoek daarnaast vooral onze verkooppunten een en laat u ook overtuigen! Er is er altijd wel een Eyelove verkooppunt bij u in de buurt!

Want ook ú koopt bij Eyelove voor onze vaste lage prijs van € 99,-  een complete multifocale (zonne)bril. Kom ook gerust langs voor een oogmeting.
Fantastisch dat ook René zijn multifocale brillen met zoveel plezier draagt. Want dáár doen we het uiteindelijk voor.
We willen iederéén scherp laten zien voor een scherpe prijs, dus u ook! Mocht u hier vragen of opmerkingen over hebben, wij helpen u graag!

René gaat al naar Eyelove, komt u ook?

Annemieke, Sinds 2000 werkzaam in de optiek, onder meer als opticien. Werkt sinds 2010 bij Eyelove Brillen, nu met veel plezier als Operationeel Manager.