Belangrijke informatie ivm COVID-19 en de Eyelove verkooppunten

Graag informeren wij u over de aangepaste werkwijze en openingstijden van de Eyelove-verkooppunten.
Naast onze gebruikelijke hygiëne-maatregelen rondom de aanschaf van een bril alsmede de oogmeting volgen wij de recente adviezen van de overheid en het RIVM.

Als u denkt dat u verkouden bent of last heeft van hoesten dan vragen wij u uw bezoek uit te stellen, zodat de gezondheid van klanten en medewerkers gewaarborgd blijft.

Voor de aanschaf van een bril en/of het uitvoeren van een oogmeting is geen fysiek contact met u nodig. Wij hanteren hiervoor een aangepaste werkwijze.

Wij werken al geruime tijd op deze manier en diverse klanten geven aan dat zij deze werkwijze als passend en prettig ervaren. Wij denken dan ook hiermee op een verantwoorde manier onze dienstverlening voort te kunnen zetten.

Aantal verkooppunten deels geopend
Op dit moment is er een aantal shop-in-shop verkooppunten welke de verkoop van brillen niet kan uitvoeren. Deze verkooppunten zijn tijdelijk niet zichtbaar op onze website.

We houden de situatie in de gaten en nemen gepaste maatregelen indien nodig.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met onze afdeling klantenservice op telefoonnummer 073-800.0015 (Nederland) of 03.369.16.33 (België).