Blog 2016

Normaal gesproken kijk ik liever vooruit dan achterom. Maar dit jaar hebben we meer achterom gekeken dan anders. De aanleiding hiervoor was dat Eyelove vijf jaar geleden is overgenomen door de huidige directie van Eyelove. Bij zo’n jubileum kijk je altijd even terug en denk je aan veranderingen en ontwikkelingen die er zijn geweest.
Maar nu zijn we aan het einde gekomen van 2016 en dan kijk je ook altijd weer even terug. Ik heb al geruime tijd geen blog mee geschreven zie ik nu. Niet omdat ik het niet leuk vindt, maar omdat het afgelopen jaar drukker was dan ooit.
We zijn namelijk (weer) meer brillen gaan verkopen bij nog meer verkooppunten. Bijzonder was het, dat we 40 nieuwe verkooppunten hebben geopend! Zoals vertrouwd natuurlijk bij DA, DIO, en andere drogisterijen. Maar ook bij een Fashion store en cadeaushop. En er kwamen drie nieuwe Eyelove winkels bij, allemaal even leuk om te openen!

We deden nooit eerder zoveel aan marketing: we waren zichtbaar in tijdschriften, in lokale of landelijke dagbladen en sinds kort zijn we te horen op de radio! We waren dit jaar ook aanwezig op drie consumentenbeurzen. Die overigens zo succesvol waren dat we nu onze aanwezigheid op de Huishoudbeurs al druk aan het voorbereiden zijn; in februari zullen we daar voor het eerst met het team van Eyelove bij aanwezig zijn! En we hopen u ook te zien bij de Libelle Zomerweek, de 50 plus beurs of het Margriet Winterfestival.

 

Onze collectie monturen is aanzienlijk uitgebreid, mede dankzij de feedback van onze klanten en daar doen we het voor! De kleuren en vormen zijn meer uitgesproken geworden en de kwaliteit is verder verbeterd. Onlangs hebben lezeressen van Margriet een speciale montuurcollectie samengesteld.

 

We hebben op het gebied van de verkoop van multifocale glazen op veler verzoek een multifocaal glas geïntroduceerd wat een breder leesgedeelte heeft voor de brildragers, die hier behoefte aan hebben. De meeste klanten zijn tevreden met ons standaard multifocale glas, maar soms is er behoefte aan nét dat beetje meer comfort. We verwachten dit in de loop van 2017 bij ieder verkooppunt aan te kunnen bieden. Om dit glas optimaal voor u te kunnen laten produceren, zetten we een nieuwe technologie in, die we door middel van een training introduceren bij onze verkooppunten.
Er zijn ook heel veel ontwikkelingen geweest die u als klant niet direct ziet, maar waar ik niet minder trots op ben: logistieke aanpassingen om o.a. de levertijden te verbeteren en verruiming van de openingstijden van onze klantenservice. We hebben ons team ook uitgebreid met extra opticiens, om meer momenten te creëren waarop u bij hen terecht kunt in de winkel als u een vraag of opmerking heeft over uw bril.
Ik zou nog meer kunnen schrijven over afgelopen jaar, maar het lijkt me ook goed om vooruit te kijken! We zouden Eyelove niet zijn als we ons al diverse doelen hadden gesteld voor volgend jaar. Aandachtspunten die we echt nog willen verbeteren om u nog meer te verrassen met ons product of nog meer aan uw wensen te kunnen voldoen. We zullen dit (blijven) doen met ons leuke en hardwerkende Eyelove team! Het is iedere keer weer fantastisch om te zien hoe enthousiast we kunnen worden van een mooie bril, een nieuwe innovatie of een goed idee!
Bovenal hoop ik dat we u mogen ontmoeten in 2017; bij onze verkooppunten, tijdens een afspraak met een van onze opticiens die u graag willen helpen, op consumentenbeurzen of telefonisch via onze klantenservice. Of u nu wel of niet tevreden bent, we willen er heel graag met u over in gesprek. Laat u het ons weten?
Namens al mijn collega’s: Ingrid, Betty, Simone, Marly, Mariella, Yvonne, Farida, Sandor, Sandra, Egbert, Niels, Reint, Nicole, Ellen, Peter, Petra, Gonnie, Daniella, Nick, Valentijn, Thomas, Paul en Leon, wens ik u een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2017 toe.
We staan ook volgend jaar weer met onverminderd enthousiasme voor u klaar, want: Eyelove Brillen, u straks toch ook in 2017?

Groeten, Annemieke

 

Annemieke, Sinds 2000 werkzaam in de optiek, onder meer als opticien. Werkt sinds 2010 bij Eyelove Brillen, nu met veel plezier als Operationeel Manager.