DA Herenhof in Alphen aan den Rijn wint prijs voor beste service 2018!

In DA Drogisterij & MOOI Parfumerie Herenhof werden ondernemers Frans en Nicolette Zwartjes verrast door Eyelove-directeur Paul Berkelmans.

 

Foto: René, Bianca, Frans en Paul

Zij hebben op 31 augustus jl. de prijs gewonnen voor de winkel die de beste service verleent aan de klanten van Eyelove. Het is de derde keer dat wij deze prijs aan één van onze verkooppunten uitreiken.

Paul Berkelmans: “Dat het team van DA Herenhof deze prijs heeft gewonnen is zeer terecht. We zijn blij te merken dat klanten zo tevreden zijn over deze winkel en het is bijzonder hoe ze zich de benodigde kennis eigen hebben gemaakt in het afgelopen jaar. We merken dat klanten altijd keurig te woord worden gestaan en worden geholpen en dat is waarom zij deze prijs terecht hebben gewonnen!”

Voor ondernemers Frans en Nicolette was deze prijs een hele leuke verrassing.

“Deze prijs stimuleert ons, om nog meer klanten / mensen kennis te laten maken met de (zonne)brillen van Eyelove. We zijn ongeveer een jaar geleden gestart met Eyelove en het is een waardevolle aanvulling op ons assortiment. We hebben al veel geleerd over brillen, daar hebben de training en begeleiding aan bijgedragen maar ook de ervaring die we hebben opgedaan, doordat steeds meer mensen de weg naar onze winkel weten te vinden.”

Frans heeft namens het team de prijs, o.a. bestaande uit een trofee en oorkonde (foto), met veel plezier in ontvangst genomen.